nap
óra
perc
másodperc

már a nevezéskor lehetsz jótékony futó

Jótékonyság

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok szép eredményeket hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett szabadidősport-események szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

Bátor Tábor Élménykülönítmény

Csinálj sportot a jótékonyságból! A Bátor Tábor programjai révén évente 3000 súlyosan beteg gyereknek és családjának nyújt életre szóló élményeket, ad erőt a gyógyuláshoz.

Szent márton gyermekrohamkocsi

A súlyos, kritikus állapotú kisgyermekek sürgősségi ellátása speciális felszerelést és szaktudást igényelnek. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekmentői 23 év alatt több mint 55.000 esetben segítettek a bajba jutott gyermekeken. Évente körülbelül 4800 esetet látnak el speciális járműveik az Országos Mentőszolgálat kötelékében. A Wizz Air Budapest Félmaratonon a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei életmentő mobil eszközök megvásárlására gyűjtenek adományokat.

Őrzők Jótétfutás a Tűzoltó utcai Gyermekklinikáért

Segítsd futással a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását! Csatlakozz az Őrzők Alapítvány futónagyköveteihez és fusd le velünk a félmaratont egyénileg, vagy a távot felosztva két- vagy háromfős váltóban!Nem akarsz futni? Gyere és szurkolj az Őrzők csapatának vagy támogass minket önkéntesként!

2023-ban 11,2 millió forintot futottatok össze

2023-ben a 38. Wizz Air Budapest Félmaraton jótékonysági termése 11,2 millió Ft volt, tegyünk érte közösen, hogy idén is legalább ennyi támogatás találjon gazdára.

SUHANJ! Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst, aminek bővítése most folyik.

UNICEF - mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!

Ökumenikus Segélyszervezet

Az Ökumenikus Segélyszervezet NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS! nevű jótékony futóközösségének célja, hogy a 1353-as adományvonalat népszerűsítő futómezek és pólók viselésével ráirányítsa a többi futó, illetve a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet Kapaszkodó programjára, és ezáltal minél több embert változtasson szurkolóból aktív segítővé. Mezvásárlásoddal ráadásul már eleve adományozol is a fent említett nemes célra.

Virtuálisan teljesítenéd a Wizz Air Budapest Félmaratont?

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton esemény keretében!