nap
óra
perc
másodperc

közös érdekünk, hogy egészségen rajtolj és érj célba

Orvosi tudnivalók

Nem csak mi, hanem a szeretteid is várnak a célban. Kérünk olvasd el és tartsd be az alábbi orvosi tudnivalókat!

Orvosi sátort találsz a rajtnál/célnál, ha bármilyen problémád adódna

Ha verseny napján a rajt előtt valamilyen panasz merülne fel, az orvosi sátrat a rajt/cél folyosó közelében találod meg.

Biztonság az első: az útvonalon és a váltóhelyeken egyaránt orvosok várnak

Az útvonalon is lesz orvosi ellátás: a váltóhelyek mellett a mezőnyben kerékpáros és motoros orvosok cirkálnak

Mindenképp Töltsd ki a rajtszámod hátulján található információs részt

Ha verseny közben adódik problémád, az SOS telefonszámokat a rajtszámod hátoldalán találod. A rajtszámod hátoldalán található egészségügyi információs részt kérjük, hogy indulás előtt töltsd ki!

Konzultálj az orvosoddal, mielőtt rajthoz állsz!

A sporttevékenység az összes élettani előnye mellett – nagyon kis mértékben ugyan, de – veszélyeket is jelenthet. Fontos, hogy komoly teljesítmény előtt konzultálj az orvosoddal!

Csak akkor állj rajthoz, ha megfelelően felkészültél!

Csak felkészülten vegyél részt az átlagosnál nagyobb igénybevételt jelentő sporteseményen vagy megterhelőbb edzésen! Betegen, sérülten, lázasan, hányás vagy hasmenés után ne vegyél részt a kinézett eseményen, a soron következő edzésen!

HA kell lassíts, áll meg, kérj segítséget bátran!

Bármilyen szokatlan jelet érzel magadon sportolás/verseny közben, lassíts, állj meg, ha kell, kérj segítséget! A fentiek nem függnek a sporttevékenység hosszától, egyedi, hogy kinek mi jelent komoly teljesítményt. Légy felelős önmagadért, sportolj okosan!

Virtuálisan teljesítenéd a Wizz Air Budapest Félmaratont?

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton esemény keretében!