nap
óra
perc
másodperc

Félmaratoni szakmai bajnokságok

Közzétéve:

Legyél a szakmád félmaratoni bajnoka!

A 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok (az óvodapedagógustól a középiskolai tanárig) számára.

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Külön szakmai eredménylisták

A informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2019. szeptember 8. vasárnap
Rajt és cél: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon
Rajt időpontja: 8:00

A külön versenyeknek is keretet adó 34. Wizz Air Budapest Félmaratonról az eseményinformációban tájékozódhatsz.

Regisztráció és részvétel a szakmai versenyeken

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel. A szakmai bajnokságokra az online nevezési felületen és személyesen is kizárólag július 31-ig lehet regisztrálni.

Az online nevezési felületen az alábbiak szerint: Ha regisztrálsz a szakmai bajnokságok valamelyikére, írd szakmád nevét -informatikus / jogász / közgazdász / orvos / mérnök / pedagógus- a mezőbe!
Nevezési lapon történő nevezéskor a lapra írd rá a megfelelő szakma -informatikus / jogász / közgazdász / orvos / mérnök / pedagógus- nevét!

A szakmai versenyeken felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkezők vehetnek részt.

Akik már neveztek a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonra, de nem jelölték ezt a lehetőséget, írjanak egy levelet rajtszámuk, születési idejük és szakmájuk feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgya: ” (szakma megnevezése) félmaraton” legyen. Bővebb információ ugyanitt kérhető.