nap
óra
perc
másodperc

Légy Te a Wizz Air Budapest Félmaraton sztárja

Közzétéve:

Ki akarsz tűnni a tízezres félmaratoni mezőnyből? Új kihívást keresel magadnak a sokadik félmaratonodon? Mosolyt szeretnél csalni futótársaid arcára a legnehezebb pillanatokban?  Szerepelni akarsz a versenyről készült filmekben? Szeretnéd, hogy szurkolóid könnyen felismerjenek a sok-sok ezer egyforma futó között? 

Ha a kérdések bármelyikére „igen” a válaszod, vedd komolyan javaslatunkat, és fuss jelmezben a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon!

Nem szabunk határt kreativitásodnak, szabadon szárnyalhat a fantáziád a jelmez megalkotásakor.

Meríts ihletet, vagy találj ki valami egészen meghökkentőt!

A részvétel egyszerű. A verseny rajtja előtt készített rajtszámos, jelmezes fotódat – váltók esetében minden tag szerepeljen a képen – oszd meg a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton Facebook-eseményének felületén (és – ha van kedved – Instagramon) a #budapestfelmaraton és #felmaratonjelmezben hashtagekkel neved feltüntetésével, majd teljesítsd maskarában a távot. Szívesen látunk olyan fotókat is, amelyek a jelmezkészítés mozzanatait örökítik meg.

A versenyt követően közösségi oldalunkon szavazásra bocsátjuk a beérkezett fotókat, és a legtöbb szavazatot kapott három jelmezest versenynevezésekkel díjazzuk .