nap
óra
perc
másodperc

Ajándékozz mozgást karácsonykor is!

Közzétéve:

Lepd meg családtagjaidat, barátaidat, futótársaidat BSI Ajándékkártyával! Ha nem tudod melyik BSI eseményen venne részt, esetleg meg akarod adni a kezdőlökést a mozgáshoz, vagy csak szeretnéd, hogy együtt mozogjatok, ez a tökéletes megoldás.

Az ajándékkártya 1000/5000/10000/20000 Ft-os címletekben tetszőleges mennyiségben vásárolható, december 23-ig karácsonyi grafikával.

Az e-mailben, pdf formátumban küldött ajándékkártyán szereplő kód a BSI online nevezési felületén, a felhasználó profiljába történő feltöltést követően aktiválja a kártyán szereplő névértéket. Az összeg a következő naptári év végéig használható fel BSI események nevezési díjára és a webshopban megvásárolható termékekre.

Mutatjuk, hogyan tudod felhasználni a kártyán levő összeget:

1. Lépj be, vagy regisztrálj a https:nevezes.futanet.hu oldalon.

2. A Shop/BSI Ajándékkártya/Ajándékkártya feltöltése egyenlegbe menüpontban add meg a kártyán található ajándékkódot, és kattints a feltöltésre.

3. Az aktivált összeget a Profil/Kuponjaim/Egyenlegem menüpontban találod. Az összeg az aktiválást követő naptári év végéig használható fel BSI események nevezési díjára és a webshopban megvásárolható termékekre.

Az ajándékkártya névértéke készpénzre nem átváltható.

Ezen a linken tudod megvásárolni: https:nevezes.futanet.hu/giftcards