nap
óra
perc
másodperc

díjazzuk a hagyományt

budapest félmaraton jubileumi futók klubja

A Budapest Félmaraton 25. és a maratoni futás 2500. jubileuma alkalmából a BSI 2010-ben megalapította a Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubját.

Ki lehet tagja a klubnak?

A klubnak tagja lehet minden olyan futó, aki legalább 15 alkalommal teljesítette a Budapest Félmaratont. A teljesítések számát a befutóidők alapján az adatbázisunkban vezetjük. Ha nem találod magad listán (lejjebb), kérjük a hiányzó év eredménylistájával igazolhatóan jelezd a hiányt a versenysorozat@futanet.hu címen.

Miért jó klubtagnak lenni?

A Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja számos kedvezményt és ajándékot biztosít tagjainak:

 • díszoklevél: a 15. teljesített Budapest Félmaraton után egy jubileumi oklevelet kap a futó
 • minden további ötödik (20., 25., 30.) teljesítés után újabb oklevelet adunk a teljesítőknek. Az okleveleket a teljesítés napján, a befutó után a versenyközpontban.
 • technikai futómez: a klubtagság elérésekor ajándékba adunk egy, a klub logójával ellátott technikai futómezt, rajta a teljesítések számával. Minden további 5. jubileum alkalmával újabb technikai futómezt ajándékozunk a teljesítések számával. A futómez az oklevelekkel együtt vehető át, a verseny befejezése után a Versenyközpontban.  
 • egyedi rajtszám: a klubtagok a tagság elérése után egy állandó, egyedi rajtszámot kapnak minden Budapest Félmaratonra. Az egyedi rajtszámot a nevezéskor a nevezési lapon előre jelezni kell. Ez a szám nem szabadon választható, a BSI adja.
 • Minden klubtag hátrajtszám viselésére is jogosult, melyen az eddig teljesített Budapest Félmaratonok száma szerepel.
  Az egyedi rajtszám csak előnevezés esetén igényelhető, valamint az oklevelet és a futómezt is csak előnevezés esetén tudjuk az adott versenyre elkészíteni. Megértéseteket köszönjük!
 • indulási lehetőség a BSI vendégeként: minden 5. jubileumot követő évben egy szabadon választott, BSI által rendezett félmaratonon (kivéve Budapest Félmaraton) vagy a novemberi Balaton Maratonon vendégül látunk.
 • nevezési kedvezmény a teljesítések számától függően: a klubtagok jelentős nevezési kedvezményeket* kapnak a Budapest Félmaraton nevezési díjából:
  • 15-19 teljesítés esetén 25%
  • 20-24 teljesítés esetén 50%
  • 25-29 teljesítés esetén 75%
  • 30- teljesítéstől 100%
 • a klubtagok a Budapest Félmaraton helyszínén külön asztalnál vehetik át rajtszámaikat.
 • „*”= A teljesítések számától függő nevezési kedvezményre online nevezéskor felhasználható kupont a jogosultak megtalálják a nevezes.futanet.hu oldalra belépve a profiljuk „Kuponok” menüpontjában.

Ellenőrizd a teljesítéseid számát az online nevezési rendszerben!

Ha már legalább 10 teljesítésnél tartasz, bekerülsz a jelöltek táblájába, és az online nevezési rendszerbe belépve ellenőrizheted, hogy hány teljesítésedet tartjuk nyilván, milyen messze vagy a tagságtól, illetve hogy mi az állandó rajtszámod, ha már klubtag vagy.
Az online nevezési rendszerben látható adataid közvetlenül az adatbázisból jönnek, ezért aktuálisabbak, mint a lent látható Excel-listák, amelyeket csak időszakosan tudunk frissíteni. Ha ott a helyes adatokat látod, akkor nincs szükség reklamációra!
A részleteket itt láthatod.

Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja tagok:

Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja tagjelöltek:

Virtuálisan teljesítenéd a Wizz Air Budapest Félmaratont?

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton esemény keretében!