nap
óra
perc
másodperc

Így kövesd a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton eseményeit

Közzétéve:

Kövesd élőben Magyarország kedvenc félmaratonjának eseményeit! A 33. Wizz Air Budapest Félmaraton történéseit élőben közvetíti a Sport2 TV, de a közvetítést weboldalunkon is nézheted! Reggel 7:30-tól már odaülhetsz a gép elé, interjúkkal, a rajt pillanataival és a verseny izgalmaival várunk.

A vasárnapi élő közvetítést a Sport2 csatornán 7:30-10:30-ig nézheted, weboldalunkon pedig az félmaratoni táv utolsó befutójáig idekattintva tudod nyomon követni!

Szurkolói információkat a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton programfüzetében olvashatsz, melyet a BSI Sport applikációban találsz meg. Az applikációt letöltheted a Google Play vagy az AppStore áruházból.

Szeretnéd követni, hol tart a versenyben a családtagod, barátod/barátnőd, ismerősöd? Kövesd az útját a BSI futókövető alkalmazásával itt!

Közeledve a verseny napjához, Instagram oldalunkat is érdemes lesz figyelni, hangulatképekkel várunk!

Budapest Félmaraton Facebook oldalán pedig folyamatosan közzétesszük a legfontosabb információkat, az aktuális tudnivalókat, és számos érdekességet is megosztunk követőinkkel.

34. Wizz Air Budapest Félmaraton eseményinformációit itt találod!

A szeptember 8-i félmaraton, valamint a páros és a trió számok eredménylistáját pedig itt tudod majd böngészni. Idén először az eredményt oklevél formájában le is töltheted, megoszthatod vagy kinyomtathatod.