JÓTÉKONYSÁG

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok szép eredményeket hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

 

2022-ben a 37 .Wizz Air Budapest Félmaraton jótékonysági termése 5,2 millió Ft volt, tegyünk érte közösen, hogy idén sokkal több támogatás találjon gazdára.

Online nevezési felületünk egy egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt “jótékonysági terméket” amit bekattintva 2000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A “jótékonysági termékek” nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 38. Wizz Air Budapest Félmaraton versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

 

 Vásároljunk közösen egy handbike-ot!

Segítsük együtt egy versenyzésre alkalmas handbike beszerzését, amit a SUHANJ! Alapítvány pályázat útján helyezhet ki egy mozgásában korlátozott sporttársunkhoz. Az Alapítvány a fentieken túl vállalja az eszköz rendszeres karbantartását és igény szerint a kiválasztott parasportoló felkészítését is.

Támogatom a handbike megvásárlását!>>>>

 

A Gyermekrohamkocsi támogatása

Az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. Ezt a munkát támogathatod adományoddal.

Támogatom a Szent Márton Gyermekmentő tevékenységét >>>>

 

A Bátor Tábor programjai révén évente 3000 súlyosan beteg gyereknek és családjának nyújt életre szóló élményeket, ad erőt a gyógyuláshoz.

Jótékonysági sportközösségük, az Élménykülönítmény tagjai különböző kihívások vállalásával segítenek mosolyt csalni a Bátrak arcára.

Csatlakozz a versenyen induló „lilapólósok” szuper csapatához vagy kilométereik jelképes örökbe fogadásával támogasd Te is a Bátor Tábort!”

LEGYÉL TE IS ADOMÁGYGYŰJTŐ FUTÓ! >>>>

A súlyos, kritikus állapotú kisgyermekek sürgősségi ellátása speciális felszerelést és szaktudást igényelnek. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekmentői 23 év alatt több mint 55.000 esetben segítettek a bajba jutott gyermekeken. Évente körülbelül 4800 esetet látnak el speciális járműveik az Országos Mentőszolgálat kötelékében. A Wizz Air Budapest Félmaratonon a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei életmentő mobil eszközök megvásárlására gyűjtenek adományokat.

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!>>>

Segítsd futással a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását! Csatlakozz az Őrzők Alapítvány futónagyköveteihez és fusd le velünk a félmaratont egyénileg, vagy a távot felosztva két- vagy háromfős váltóban!Nem akarsz futni? Gyere és szurkolj az Őrzők csapatának vagy támogass minket önkéntesként!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst, aminek bővítése most folyik.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>