JÓTÉKONYSÁG

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok szép eredményeket hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

 

Tavaly a 36 .Wizz Air Budapest Félmaraton jótékonysági termése 5,1 millió Ft volt, tegyünk érte közösen, hogy idén sokkal több támogatás találjon gazdára.

Megújult online nevezési felületünk egy egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt “jótékonysági terméket” amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A “jótékonysági termékek” nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 37. Wizz Air Budapest Félmaraton versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

 

A SUHANJ! vidéki csoportjainak létrehozása

A mozgás öröme mindenkié, vallja a SUHANJ! Alapítvány, amely a sikeres fővárosi működés után a Te segítségeddel 2022-től már vidéken is erőt ad a fogyatékossággal élőknek.

Támogatom a SUHANJ! vidéki csoportjainak létrehozását! >>>>

Adjunk esélyt a rászoruló gyerekeknek!

Az Ökumenikus Segélyszervezet “Kapaszkodó” programját támogathatod, melynek keretében évente 20 helyszínen 3000 hátrányos helyzetű gyermek kap esélyt a felzárkózásra ingyenes fejlesztő foglalkozásokon keresztül.

Nyújtsunk együtt kapaszkodót a rászoruló gyerekeknek! >>>

A Bátor Tábor programjai révén évente 3000 súlyosan beteg gyereknek és családjának nyújt életre szóló élményeket, ad erőt a gyógyuláshoz.

Jótékonysági sportközösségük, az Élménykülönítmény tagjai különböző kihívások vállalásával segítenek mosolyt csalni a Bátrak arcára.

Csatlakozz a versenyen induló „lilapólósok” szuper csapatához vagy kilométereik jelképes örökbe fogadásával támogasd Te is a Bátor Tábort!”

 

LEGYÉL TE IS ADOMÁGYGYŰJTŐ FUTÓ! >>>>

A súlyos, kritikus állapotú kisgyermekek sürgősségi ellátása speciális felszerelést és szaktudást igényelnek. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekmentői a 20 év alatt több mint 51.000 esetben segítettek a bajba jutott gyermekeken. Évente körülbelül 4800 esetet látnak el speciális járműveik az Országos Mentőszolgálat kötelékében. A Wizz Air Budapest Félmaratonon a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei életmentő mobil eszközök megvásárlására gyűjtenek adományokat.

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!>>>

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörbe, fuss velünk és gyűjts adományt a gyógyíthatatlan rákbetegek méltó ápolására. Várjuk egyének, baráti társaságok, céges csapatok, jelentkezését.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A menekültek ellátása mellett az Ökumenikus Segélyszervezet továbbra is rászoruló gyermekek ezreinek ad ESÉLYT országszerte szegénység okozta hátrányaik leküzdésére. Olyan gyerekeknek, akik a Segélyszervezet támogatása nélkül nem indulhatnának társaikkal egyenlő esélyekkel az életben. Gyerekekkel, akiknek nem lennének meg a szükséges eszközeik a tanuláshoz; nem járhatnának korrepetálásra, fejlesztő foglalkozásokra. Gyerekekkel, akik soha nem élhetnék meg a felhőtlen nyári táborozás élményét. Támogatásoddal a Segélyszervezet még több rászoruló gyermeknek tud kapaszkodót nyújtani a felzárkózáshoz.

NYÚJTSUNK EGYÜTT  KAPASZKODÓT RÁSZORULÓ GYEREKEKNEK! >>>>

Segítsd futással a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását! Csatlakozz az Őrzők Alapítvány futónagyköveteihez és fusd le velünk a félmaratont egyénileg, vagy a távot felosztva két- vagy háromfős váltóban!Nem akarsz futni? Gyere és szurkolj az Őrzők csapatának vagy támogass minket önkéntesként!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst, aminek bővítése most folyik.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>