0
ennyien futottatok velünk a 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon

készülj társaságban

közösségi felkészülési futások

Szeretnénk ha minél több kellően felkészült futó választaná Magyarország legnépszerűbb félmaratonját az év célversenyének. Ez a cél  csak jól megtervezett következetes felkészüléssel érhető el, amelyben a kellő mennyiségben begyűjtött km-ek mellett helyet kell kapni a minőségi munkának is.

A felkészülés második szakaszában feltétlenül szükségesek a „hosszú” futások, amiket jobb társaságban teljesíteni. Az edzések monotonitását időnként meg kell törni valamilyen módon: a szokott futóterep megváltoztatásával, csoportos futással, „sorstársakkal” való találkozással, olyan eseményekkel, amelyek szinten tartják az eltökéltséget és sikerélményt, örömöt nyújtanak. Ezeket a mozzanatokat mérlegelve és összegyúrva kiegészítjük felkészülési tanácsainkat, edzésterveinket felkészülési közösségi futásokkal is.

A BSI Futónagykövetei országszerte szerveznek olyan közösségi futásokat, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy „első bálozó” félmaratonista felkészülésének utolsó szakaszához is. Ezek NEM VERSENYEK, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Ezeken a futásokon ingyenesen vehetsz részt, sőt hívhatod barátaidat is!

Találjatok magatoknak új futótársakat, ismerkedjetek meg izgalmas futóterepekkel és készüljetek együtt! 

Folyamatosan bővülő listánkból megkeresheted a hozzád legközelebbi, vagy a számodra legszimpatikusabb helyszínt, időpontot és a településnévre kattintva  máris csatlakozhatsz lelkes futónagyköveteink közösségi futásaihoz!

Augusztus 25. péntek
Augusztus 27. szombat
Augusztus 27. vasárnap
Augusztus 28. hétfő
Augusztus 29. kedd
Augusztus 30. szerda
Augusztus 31. csütörtök
Szeptember 1. péntek
Szeptember 2. szombat
Szeptember 3. vasárnap

Virtuálisan teljesítenéd a Wizz Air Budapest Félmaratont?

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton esemény keretében!