Papageno Varázsfutoda Kupa

A BSI és a Papageno a 36. Wizz Air Budapest Félmaraton – Laufenn Trió Félmaraton keretében ismét külön versenyre hívja a klasszikus-, jazz- vagy népzenét játszó muzsikusok, zenekarok, kórusok és a zeneművészeti felsőoktatásban tanulók vagy oktatók 3 fős futócsapatait.

Kiváló hangulat – jó társaság – közös siker

Muzsikusaink a főváros legszebb pontjait érintő útvonalon tarthatják a ritmust a Wizz Air Budapest Félmaraton több ezer fős nemzetközi mezőnyével, a váltásoknál pedig megmutathatják, hogy a zenekari összhang nemcsak a pódiumon fontos.

Külön értékelés és díjazás

A Papageno Varázsfutoda Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk – kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, melyre a díjazott csapatokat hívjuk meg. Itt az I-III. helyezett férfi,női és vegyes csapatok serleget és a Papageno magazin értékes megjelenéseket tartalmazó díjait, a IV-VI.helyezett váltók pedig csapatnévre szóló oklevelet vehetnek át.

Beszámoló a 2019-es Papageno Varázsfutoda Kupa és Fut a színház versenyek díjkiosztójáról  a Nemzeti Táncszínházból >>>>

Terveink szerint 2021. november közepén az Operaház Eiffel Műhelyháza ad otthont díjkiosztónknak.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2021. augusztus 29. vasárnap, 8 óra
A rajt/cél helyszíne: Budapest, Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon.

A Papageno Varázsfutoda Kupa 3 fős csapatok versenye, melyen a csapat tagjai egymást váltva 8,3 km – 7 km – 5,8 km-es szakaszokban teljesítik a 21,1 kilométeres távot.

A külön versenynek keretet adó Laufenn Trió Félmaraton részletes eseményinformációja >>> ITT

Kategóriák: a muzsikusok külön versenyében férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés a Papageno Varázsfutoda Kupára az  ITT LETÖLTHETŐ, speciális nevezési lapon lehetséges 2021. augusztus 20-ig.

A kedvezményes és fix nevezési díj: 21 000 Ft/csapat

A nevezési díj befizetése történhet:

Banki utalással: a BSI Sport Kft. Budapest Banknál vezetett számlaszámára: 10102086-51120700-01000007 – az utalásnál a közlemény rovatba ne felejtsd el beírni a verseny nevét és a nevező(k) nevét is. Az esemény hetében már nem fogadunk el átutalást!

Személyesen: a verseny helyszínén készpénzzel, vagy kártyával a versenyközpontban a rajtszám átvétellel együtt

  • augusztus 27-én 12:-17:00 között
  • augusztus 28-án 10:00-18:00 között

Eredménylista:A külön verseny triói szerepelnek az összesített eredménylista mellett egy külön listában is.

Bővebb információ, további felvilágosítás: lakatos.istvan@futanet.hu , 20/375-1829

az