nap
óra
perc
másodperc

a zenekari összhang nemcsak a pódiumon fontos

papageno varázsfutoda kupa

A BSI és a Papageno a 39. Wizz Air Budapest Félmaraton – Trió Félmaraton keretében ismét külön versenyre hívja a klasszikus-, jazz- vagy népzenét játszó muzsikusok, zenekarok, kórusok és a zeneművészeti felsőoktatásban tanulók vagy oktatók 3 fős futócsapatait.

Kiváló hangulat – jó társaság – közös siker

Muzsikusaink a főváros legszebb pontjait érintő útvonalon tarthatják a ritmust a Wizz Air Budapest Félmaraton több ezer fős nemzetközi mezőnyével, a váltásoknál pedig megmutathatják, hogy a zenekari összhang nemcsak a pódiumon fontos.

külön értékelés és díjazás

A Papageno Varázsfutoda Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk – kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, melyre a díjazott csapatokat hívjuk meg. Itt az I-III. helyezett férfi,női és vegyes csapatok serleget és a Papageno magazin értékes megjelenéseket tartalmazó díjait, a IV-VI.helyezett váltók pedig csapatnévre szóló oklevelet vehetnek át.

 

versenykiírás

A verseny időpontja: 2024. szeptember 8. vasárnap, 8 óra
A rajt/cél helyszíne: Budapest, Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon.

A Papageno Varázsfutoda Kupa 3 fős csapatok versenye, melyen a csapat tagjai egymást váltva teljesítik a 21,1 kilométeres távot.

A külön versenynek keretet adó  Trió Félmaraton részletes eseményinformációja >>> ITT

Kategóriák: a muzsikusok külön versenyében férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés a papageno varázsfutoda kupára

  • Az online nevezési felületen a váltótagok adatainak feltöltése után jelöld az “Papageno Varázsfutoda” opciót.
  • Online nevezési határidő: 2023. szeptember 3 . kedd éjfélig
  • Ha már korábban neveztetek az érintett versenyszámra és részt szeretnétek venni az Papageno Varázsfutoda Kupában is, írjatok egy levelet rajtszám feltüntetésével a lakatos.istvan@futanet.hu címre.
  • A külön versenyre való nevezés nem jár plusz költséggel, a nevezési díj megegyezik az aktuális nevezési díjjal.

Eredménylista: A külön verseny triói szerepelnek az összesített eredménylista mellett egy külön listában is.

Bővebb információ, további felvilágosítás: lakatos.istvan@futanet.hu , 20/375-1829

Virtuálisan teljesítenéd a Wizz Air Budapest Félmaratont?

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton esemény keretében!