nap
óra
perc
másodperc

találd meg a kedvenc betétszámod

verseny a versenyben

4 évszak, 4 félmaraton

FÉLMARATONMÁNIA

A félmaraton a „legyőzhető távolság”. Elég hosszú, hogy nagyon büszkék lehessünk a célba érésre, de nem annyira hosszú, hogy ne látszódjon a vége. Csatlakozz a sorozathoz!

3 x 10 kilométer - menni fog?

TÍZESMÁNIA

Próbáld ki magad 2023-ban egy 5+1 eseményből 3 teljesítésével összerakható sorozatban, teljesíts a 10 km-es versenyeink közül hármat, és szerezd meg az egyedi TízesMánia érmet!

díjazzuk a hagyományt

JUBILEUMI FUTÓK KLUBJA

A klubnak tagja lehet minden olyan futó, aki legalább 15 alkalommal teljesítette a Budapest Félmaratont. Mindemellett számos kedvezményt és ajándékot is biztosít tagjainak.

céges eseménysorozat

FUT A CÉG

Fuss, kerékpározz, gyalogolj, ússz, vagy triatlonozz kollégáiddal! A Fut a cég sorozat nem sportegyesületek, alkalmilag összeállt atléták, hanem a cégek, munkahelyi közösségek versenye.

legyél hivatásod bajnoka

SZAKMAI BAJNOKSÁGOK

A félmaratoni távon szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező pedagógusok, informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosokszámára. 

itt az idő, hogy kitűnj a tömegből

FUSS JELMEZBEN!

Új kihívást keresel magadnak a sokadik félmaratonodon? Mosolyt szeretnél csalni futótársaid arcára a legnehezebb pillanatokban? Akkor megtaláltad a neked való versenyt!

készülj társaságban

KÖZÖSSÉGI FELKÉSZÜLÉSI FUTÁSOK

BSI Futónagykövetei országszerte szerveznek olyan közösségi futásokat, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy „első bálozó” félmaratonista felkészülésének utolsó szakaszához is. 

4 évszak, 4 félmaraton

SPURI HOSSZÚTÁVFUTÓ KUPA

Egy egész éves versenysorozat a BSI eseményein induló futóknak, egy képlet alapján összehasonlítható eredményekkel. Ha van három teljesített versenyed, felkerülsz az összesített pontszámoddal a listára.

Az összefogás erejével

ÖKUMENIKUS VÁLTÓ

Az Ökumenikus Segélyszervezet története bizonyítja, micsoda erő van abban, amikor különböző közösségekből érkező emberek küzdenek egy közös célért. Akárcsak egy futóváltónál: az összefogás erejével.

a muzsikusok háziversenye

PAPAGENO VARÁZSFUTODA KUPA

A BSI és a Papageno a 39. Wizz Air Budapest Félmaratonon a Trió Félmaraton keretében ismét külön versenyre hívja a klasszikus-, jazz- vagy népzenét játszó muzsikusok, zenekarok, kórusok és a zeneművészeti felsőoktatásban tanulók vagy oktatók 3 fős futócsapatait.

Virtuálisan teljesítenéd a Wizz Air Budapest Félmaratont?

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton esemény keretében!