nap
óra
perc
másodperc

akkor és úgy, ahogy kedved tartja

Virtuális Wizz air budapest félmaraton 2023.

virtuálisan teljesítenéd?

egy olyan esemény, ahol úgy mérheted össze magad másokkal, hogy nem is találkozol futótársakkal

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton esemény keretében!

Miben segíthetünk?

Csak kattints a választott dobozra és automatikusan odanavigálunk a releváns és az adott témával kapcsolatos tudnivalókhoz

nevezés, részvételi információk

2023.09.07-17 23:59-ig Alap (Ft/fő)Spuri Aranykártya / Futóklub (Ft/fő)
Választott táv (21,1 km, 10 km, 5 km, 3 km) online oklevéllel0 Ft0 Ft
Választott táv (21,1 km, 10 km, 5 km, 3 km) online oklevéllel és éremmel4 900 Ft4 400 Ft

A nevezési díj tartalmaz:

 • részvételt a virtuális eseményen
 • letölthető egyedi, névre szóló rajtszámot
 • 10%-os Spuri Futóbolt kupont (beváltható az üzletekben vagy online 09.19-ig)
 • minden résztvevőnek a teljesített távtól függően különböző méretű egyedi befutóérmet, azoknak, akik az „+érem” típusú nevezési díjat fizetik
  Az érmet a nevezéskor megadott magyarországi címre postázzuk.
 • tájékoztató jellegű eredménylistát
 • letölthető, Facebookon megosztható oklevelet
 • 21,26% ÁFA-t

A nevezési időszak alatt az esemény emblémázott technikai futómeze is megvásárolható.

A mez ára 3990 Ft/db, az ár magában foglalja a szállítási költséget is.

A választást megkönnyítő pólóméret táblázatot itt találod.

A mezt meg tudod rendelni a választott távra való nevezéskor, a kapcsolódó termékek közül kiválasztva, vagy ezen a linken.

Online nevezés: 

Nevezni kizárólag a BSI online nevezési felületén 2023. szeptember 17-én 23:59 óráig lehet.

A számlát e-mailen .pdf formátumban juttatjuk el részedre.

Az esemény nevezési díját a BSI-nél lévő egyenlegedből/kreditedből is be tudod fizetni. Az egyenlegből/kreditből másokat is tudsz nevezni. Online nevezéskor először automatikusan az egyenleged/kredited kerül felhasználásra a fizetés során.

Ha a szeptember 10-i Wizz Air Budapest Félmaratonra van érvényes nevezésed, de nem léptél vissza, és nem is veszel részt az eseményen, az a nevezésed nem vihető át a virtuális versenyre. 

A virtuális versenyszámoktól nem tudsz visszalépni, ha nem teljesíted a választott távot, a nevezési díjadat nem írjuk jóvá az egyenlegedben.

A rajtlistát az alábbi linkre kattintva találod. 

Az egyéni félmaratoni távon csak 2011. szeptember 8. előtt születettek indulhatnak (12 évesek vagy idősebbek).

Esemény szervezője: 

BSI Sport Kft.
1138 Budapest, Váci út 152.
www.futanet.hu
nevezes@futanet.hu

 • Ha kérdésed van a nevezéssel, eseménnyel, lebonyolítással kapcsolatban, csak a nevezes@futanet.hu címen keress minket.
 • A nem ingyenes virtuális versenyszámok beleszámítanak a Spuri Aranykártya programba, itt is gyűjtheted az eseményeket, futókilométereket.
  A nem ingyenes egyéni félmaraton, 10 km, 5 km és 3 km része a Fut a cég sorozatnak.
 • Ha a teljesített és igazolt táv rövidebb a választott távnál, az eredmény nem jelenik meg az eredménylistában.
 • Ha a teljesített táv hosszabb a választott távnál, a teljes futás teljesítési idejét kell megadnod, nem a választott távnak megfelelő résztáv részidejét. Ha hosszabbat futsz, mint a táv, amire neveztél, kérjük rögzítsd két szakaszban az edzést vagy állítsd meg egy fotó erejéig az órát/alkalmazást és csak a versenytávhoz tartozó időt és igazolást töltsd fel az eredménybeküldő felületen.
 • GPS-es eszközzel teljesítés esetén győződj meg róla, hogy induláskor és menet közben is aktív-e a műholdas kapcsolat.
 • A versenyszámokban nincs kerekesszékes, handbike kategória.
 • A táv teljesítése egyénileg történik, a frissítést is magadnak kell megoldanod, gondolj rá, hogy legyen nálad elég folyadék, egyéb energiapótló.
 • Mobiltelefon legyen nálad a teljesítés ideje alatt, hogy probléma esetén tudj segítséget hívni. Ez nem egy szokásos BSI esemény, itt nincs egészségügyi biztosítás, orvosi felügyelet, a futás közben felmerülő helyzeteket egyedül kell megoldanod.
 • NEM AJÁNLOTT a futóknak futás közben a külvilág zajait tompító bármilyen zene- vagy egyéb lejátszót egyszerre mindkét fülükbe dugva hallgatni, használni.
 • A BSI szervezési okok miatt fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.
 • A BSI fenntartja az időpontváltoztatás jogát.
 • Figyelmeztetés minden résztvevőnek!

tudnivalók a teljesítés napjára

A helyszín és az időpont szabadon választott, fusd vagy gyalogold le a választott távot a kedvenc futóterepeden vagy akár futópadon.

Kötelezően viselendő rajtszám nincs, de ha szeretnéd kicsit versenyhangulatban érezni magad, kattints a rajtlistára, keresd meg magad, és a lista jobb oldaláról töltsd le, nyomtasd ki és tűzd magadra a rajtszámodat.

Nincs, itt nem kell félni a záróbusztól.
A táv teljesíthető futva, gyalog, sétálva, egy kikötés van, egy szakaszban, egy időméréssel kell teljesíteni.

tudnivalók a teljesítésed után

A táv teljesítését követően, töltsd fel a futásod eredményét az eredménybeküldő felületen legkésőbb 09.18-án 12 óráig.

Az eredmények feltöltéséhez a következő adatokat kell megadnod:

– Név 
– E-mail cím
– Nevezésazonosító
– Rajtszám
– Választott táv
– Teljesítési idő
– Táv teljesítésének igazolása

A teljesítést kétféleképpen igazolhatod (választható):
1. egy NYILVÁNOS edzéslink megadásával (pl. Strava). Ne félj, az edzést nem tesszük közzé sehol, csak az ellenőrzés miatt van rá szükség.
2. egy fotó feltöltésével, ami a teljesítés adatait (táv és futott idő) tartalmazza. A fotó készülhet pl. a telefonod kijelzőjéről, az edzésalkalmazás adataival, az órád számlapjáról, a futópad kijelzőjéről. A lényeg, hogy egyértelműen látható legyen rajta a teljesített táv és teljesítési idő. Ne félj, a fotót nem tesszük közzé sehol, csak az ellenőrzés miatt van rá szükség.

Az eseménynek nincs díjazása, a teljesítőkről egy tájékoztató jellegű eredménylista készül, amelyet ide kattintva érhetsz el.

Az eredménylista az önkéntesen megadott eredmények alapján készül, nem ellenőrzünk minden megadott időt, de bármelyiket kontrollálhatjuk a feltöltött igazolások alapján. A nyilvánvalóan irreális eredményeket nem jelenítjük meg a listában. Minden résztvevő saját maga vállal felelősséget az általa megadott adatok pontosságáért.

A tájékoztató jellegű eredménylistákat várhatóan szeptember 21-én délutántól folyamatosan töltjük fel. Ha a határidőig nem töltöttél fel eredményt, esetleg nem találod magad a listán, vagy valami hibát veszel észre, azt kérjük jelezd szeptember 24-ig az eredmenylista@futanet.hu címen.
A beérkező leveleket szeptember 25-én egyben dolgozzuk fel. Ezek az eredmények a végleges eredménylistán szeptember 26-án fognak megjelenni.

Minden nem ingyenes távot választó nevező, a teljesített távtól függően különböző méretű befutóérmet kap ajándékba.
Az ajándékot várhatóan október közepén postázzuk a nevezéskor megadott címre. Kérjük olyan címet adj meg, ahol megtalál a postás/futár és át tudod venni a csomagot.

Virtuálisan teljesítenéd a Wizz Air Budapest Félmaratont?

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton esemény keretében!